marți, 12 iulie 2011

Alfabet.

De la A-Z – Claudia Nastase J

Te vad zburand cu ochii inchisi prin norul mare Albastru ce protejeaza Brasovul. Savurezi Clatite pe un ritm de Dans aparte, stiut doar de tine. Esarfa iti este purtata de Fluturii multi-colori. Gandul iti fuge acasa, la Gemul de capsune al mamei noastre. Brusc, te trezesti aruncata intr-un Hamac in linistea Insulei pe care dintotdeauna ti-ai dorit sa locuiesti. In departare, o Lebada singuratica se lasa purtata de valurile Marii, de Nuferii albi si impunatori.  Picioarele ti se afunda in nisipul fierbinte, te simti frumoasa…Iti vad parul lung prins lateral cu o Orhidee.
Esti ca Primavara J O primavara ce poarta o Rochie alba, lunga. O primavara ce ofera numeroase Surprize celor dragi. Nu ai mai intalnit niciunde acel Turcoaz al marii atat de tulburator si totodata linistitor.
Gandul iti fuge la povestea de dragoste ireala ce ti-ar placea sa o traiesti. Ti-ar placea sa gasesti o fiinta, un om sau neom, un Vampir sau doar un suflet care sa te idolatrizeze, sa te iubeasca mai mult decat orice. Iti iei zborul Zambind…convinsa ca, mai devreme sau mai tarziu, sufletul tau pereche te va gasi..


Albastru                          
Brasov
Clatite
Dansul
Esarfele
Fluturii
Gemul de capsune J
Hamac
Insulele
Lebada
Marea
Nuferi
Orhidee
Primavara
Rochiile
Surprizele
Turcoaz
Vampir
Zambetul

Te iubesc.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu