miercuri, 25 august 2010

Domnule Onţanu, pregătiţi gorilele! Vin PNL-iştii!!!



În urma abuzului presupuşilor oameni ai Administraţiei Domeniului Public a Sectorului 2, care, la comanda primarului Sectorului 2, Neculai Onţanu, au demolat corturile PNL în care se derula campania de informare şi strângere de semnături 'Noi facem economie!', filiala PNL a Sectorului 2, susţinută de tinerii liberali, a facut o acţiune de protest în parcul din faţa Primăriei Sectorului 2.

Astfel, luni, 23 august, incepand cu  ora 16:00, PNL-iştii din Sectorul 2, în frunte cu preşedintele TNL Sector 2, Dragoş Pârvulescu, si preşedintele PNL Sector 2, Dan Cristian Popescu  au impartit aceleaşi pliante ce au fost interzise de către domnul Onţanu, şi au strâns semnături de susţinere din partea aceleaşi comunităţi a Sectorului 2, pe care domnul Onţanu a privat-o de dreptul de a fi informată, numai că, de această dată, au facut-o  chiar sub geamul primăriei Sectorului 2.

Cu aceasta ocazie tinerii i-au inmanat  domnului primar Neculai Ontanu diploma Sluga politica a guvernarii Basescu - Udrea - Boc care vine in completarea celor doua stele obtinute pentru tradari repetate si traseism politic. Totodata, tovarasul general a primit 'Coiful Cenzurii' si 'Sabia de Lupta Impotriva Democratiei'.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu